ayu aku emosi.

semalam ade kawan aku kate kan KAU NIH AMIE. SUSAH BETUL LAH AKU NAK PAHAAMM! EE! memang pon.aku pon tak paham aku.heh heh. kitorang berborak dan berbual dan bergelak ketawa macam gila.makan jangan lupa.dohh bila dia kate macam tuh aku down sikit. eh eh tak tak aku down banyak. banyak gila babi derr. kadang kadang memang lah rasa WOIH KAU APAHALL KATE AKU MACAM TUH HAA??! PAHAL KAU PAHALLL??!! tapi betul lah yang dye cakap tuh. certain orang je yang tahu aku macam mane. satu satunya contoh disini adalah

beliau! :D

aku kawan dia since form one.ya zaman muda mudi cinonet kiut miut lagi innocent itu. kami berkawan dengan sepenuh hati YU KAU NAK TIDO EH? MEH MEH AKU TIDOKAN KAU. HEH HEH. saya baik sangat dulu. sekarang err masihh. aku nak cakap sebenarnya aku rase aku boleh harapkan dia walaupun kadang kadang ternyata muka dia tak boleh diharap langsung! YUU BEYBEHH! AKU ADA PROBLEMO! DENGAR LAA DENGARR LAA UHUUUU :'(

tambah tambah lagi sekarang semua kawan dah jauh.maka, saya merindui dia terlalu banyak dia sahaja yang buta tak nampak saya rindu die. sudah sudah nak tau lagi klik sahaja sini.

AYYYUU! AKU ADE PROBLEEEMMO. UUWWAAA! UUAWWW! isk isk. emosi nih emosi nih.