kawan baru balik :D

anak buah pergi, kawan lama mari :D haaa ingat tak ingat tak? wooo takkan tak ingatt! cik ku cik ra yang comel eee halus ee muluss itu dah pulang.lamee diorang pergi bercuti.seronok katenye bercuti di hawai sampai balik balik sekor sekor dah gemuk gedempohool! T_T

pagi tadi kacak datang rumah ting tong delivery yuhuuu ngeh ngeh ngeh.
  • cik ku dan cik ra
  • nasi bungkus lauk ayam
  • baju baju baju :D
bapak cuak doh aku nak tukar air binatang ini T_______T dah besar dah dia isk isk isk.tiba tiba aku rasa kura kura aku makan batu sebab batu batuan dalam bekas tu dah kureng derr.ape kesss?mane hilang hah? okey mungkin diorang buat main baling baling sesama sendiri sape kena batu dia kalah -..- kacak sila jawab.

kami kura kura yang macho dan berdisiplin hoyeahh!

saya pula seekor kura kura yang sering lapar yee mane makanan sayeeee?

saya juga seorang kura kura yang pemalu ehek ehek malu lorhh hik hik hik.go die.


nasi bungkus bukan subjek utama saya.sebab saya breakfast pukul 12 hari ini.lebih baik saya breakfast lusa sahaja.begitu berjayanya saya hari ini woah woahhh! :D ini bukan kali pertama kacak belikan saya nasi dan macam biasa nasi yang dibeli buat saya rasa sangat diperli --'' banyak sangat la kott grrr.mulai hari ini saya berjanji akan berkongsi segala nasi dan makanan yang dibaham oleh saya dengan kawan lama saya yang baru pulang iteww.eehik eehik eehik.

SAYANG CONAN UUUUU CONAN UUUU :D